Interneto ir Televizijos paslaugos

Atgal
21

lapkritis

Interneto ir Televizijos paslaugos

Teikdami tiek interneto, tiek televizijos paslaugas, mes siekiame, kad kiekvienas mūsų klientas pas mus rastų tai, ko jam reikia

Tiems, kurie ieško patikimo interneto tiekėjo, mes padedame pasirinkti reikiamą interneto greitį, suteikiame galimybę įsigyti maršrutizatorius, kurių patikimumu jau įsitikinome ir kurių veikimas garantuoja sklandžiausią interneto veikimą. Taip pat, galime pasiūlyti ir interneto routerių nuomą arba pirkimą.

Rūpindamiesi jūsų saugumu, mes galime įvertinti namų apsaugos įrangą, esant poreikiui, suteikiame vidinį IP adresą ir toliau prisidedame prie namų bei interneto paslaugų saugumo.

Kadangi didžioji dalis mūsų televizijos paslaugas užsisakančių klientų yra Šalčininkų rajono gyventojai, mes transliuojame turini ne tik lietuvių, bet ir kaimyninių šalių kalbomis: lenkų, rusų, baltarusų, anglų bei ukrainiečių. Taip pat, dauguma mūsų rodomų kanalų suteikia galimybę pasirinkti norimą audio takelį ir žiūrėti turinį klientui prieinama kalba. Kalbant apie rusiškus kanalus, transliuojame tik tuos, kurie yra leistini ir naudingi.

Mes nuolat atnaujiname televizijos tinkleli naujais kanalais, atsižvelgiame į klientų nusiskundimus ir visada esame atviri naujoms televizijos rodomo turinio idėjoms.